понеделник, 15 юли 2013 г.

Прогноза за The 142nd Open championship

Lee Westwood-От 2009 г. насам англичанина играе много стабилно в мейджър турнирите и в почти всички от тях беше сред претендентите в неделя. Уести има добър процент на точност на своя начален удар, което ще е от изключително значение на това игрище. За мен Westwood е претендент номер едно за титлата тази седмица.
Branden Grace-Младият южноафриканец игра страхотно миналата седмица в Шотландия, но загуби в плейофа срещу Микелсън. Най-силното оръжие на Грейс тази седмица се казва Били Фостър. Опитния Фостър отново ще носи чантата на Грейс, което е от голямо значение за турнир като този. Фостър има богат в тези турнири, работейки с едни от най-големите имена в спорта и знае как да се справи с напрежението и силния вятър. Грейс има играта, необходима за победата, а Фостър има опита и търпението, силна комбинация, която може да се окаже непобедима.
Miguel Angel Jimenez- Ветерана от Малага пропусна началото на сезона заради контузия, но завръщането му в тура беше повече от успешно. Испанеца остана на удар от плейофа в Уентуърт, където триумфира младия Манасеро. Дон Мигел няма дължина на началния си удар както младото поколение голфъри, но има точността, което е по-важно на това игрище. Въпрос на време е някой да подобри рекорда за най-възрастен победител в мейджър турнир, защо това да не направи Механика тази седмица? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар