понеделник, 8 юли 2013 г.

Прогноза за Aberdeen Asset Management Scottish Open и John Deere Classic

Aberdeen Asset Management Scottish Open


Томас Бьорн-датчанина продължава да играе стабилно и през миналата седмица във Франция записа поредното си влизане в топ 10. Бьорн е достатъчно опитен и със сигурност знае как да  извлече предимство от ветровитото време в Шотландия.
Падрейг Харингтън-Харингтън няма победа в строук плей състезание от август 2008 г., когато спечели The PGA Championship. От тогава ирналдецът така и не може да намери пътя към победата. Той промени суйнга си, което започна да дава резултати и Харингтън отново показва играта, с която спечели трите си мейджър титли. Опитът в играта на линкс игрища ще е от огромно значение за победата тази седмица, а ирландецът го има в изобилие.
Бернд Висбергер-младият австриец няма много опит в играта на линкс игрища, но има страхотен хъс за победа, а и показва добра игра през последните месеци и е сред претендентите за титлата почти всяка седмица.

John Deere Classic


Стив Стрикър-в началото на годината ветерана обяви, че ще съкрати значително календара си и ще участва само в определени турнири. Това явно се отразява добре на 46 годишния голфър, който записа 4 влизания в топ 10 от седем изиграни турнира. Стрикър идва след 8-мо място на US Open. Игрището определено подхожда на играта на Стрикър, който е победител в турнира през 2009, 2010 и 2011 г, а през 2012 г. остана пети.
Чарли Хофман-Хофман е доста непостоянен през сезона. Редува силен със слаб турнир, но притежава играта, която да му позволи да спечели турнира.
Кийган Брадли-спокойно може да кажем, че сезона до момента е провал за Брадли. От началото на сезона записа едва 4 влизания в топ 10, но традиционно той играе по-добре през втората половина на годината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар